Het Kernhuis

Zaalhuur

Omdat niet alle ruimtes gebruikt worden voor wijkactiviteiten, kunnen wij ook ruimtes aanbieden voor verhuur. Je kunt een ruimte bij ons huren voor bijvoorbeeld een vergadering, training, workshop of andere bijeenkomst. De ruimtes worden verhuurd per uur.

Vergaderen

Vergaderruimte huren? Het Kernhuis beschikt over diverse professionele vergaderruimtes, van 2 tot 100 personen.
Ook als je af en toe behoefte hebt aan een professionele werkplek of coaching ruimte, dan hebben wij volledig gemeubileerde spreekkamers.
Je kunt gebruik maken van alle gemakken in ons pand zoals: een bemande receptie, WIFI, koffieautomaat, sanitaire voorzieningen en gratis parkeergelegenheid.

Presentatiemiddelen
Al onze ruimtes zijn voorzien een whiteboard/flipover en er is de mogelijkheid een beamer te huren voor het geven van een presentatie.

Catering
Tijdens je bijeenkomst kunnen wij je voorzien van koffie, thee, diverse frisdranken en een uitgebreide lunch. Ook een borrelarrangement na afloop behoort tot de mogelijkheden.

Cursussen, opleidingen, trainingen en workshops

Diverse ruimtes in ons pand zijn geschikt voor het geven cursussen, trainingen, opleidingen en workshops.
In ons atelier is het mogelijk creatieve workshops te geven zoals: schilderen, tekenen en bloemschikken.
In onze grootste zaal, de Kernzaal, kunnen er activiteiten zoals gym en dans plaatsvinden, maar ook training met een groot aantal mensen.

Wijkactiviteiten

Het is mogelijk een ruimte te huren voor wijkactiviteiten. Wil je iets voor organiseren voor buurtbewoners uit de wijk Veldhuizen A of Kernhem? Neem dan contact met ons op!

Voorwaarden

Het Kernhuis hanteert de volgende categorieƫn voor het huren van een ruimte:

Categorie A
Alle nieuwe wijkinitiatieven en voor hen die geen subsidie ontvangen, geen bijdrage vragen aan deelnemers en niet spiritueel of religieus getint zijn. De activiteiten dienen gericht zijn op het welzijn van de wijk.

Categorie B
Alle stichtingen en verenigingen uit de gemeente Ede.

Categorie C
Alle commerciƫle activiteiten.

Voor huurtarieven, voorwaarden en het bespreken van uw wensen kunt u contact met ons opnemen.
Let op! Voor particuliere feestjes hebben wij zowel doordeweeks als in het weekend geen mogelijkheden.