Het Kernhuis

Stage/maatjesproject

Bij Kernhuis Studiecentrum hebben wij regelmatig plek voor stagiairs. Doe je een opleiding onderwijsassistent of social work dan kan je bij ons aan de slag als we stageplekken hebben. Doe je een andere opleiding maar denk je dat wij een leerzame stageplek voor je kunnen zijn, neem dan zeker ook contact met ons op. Wij werken ook met studenten die het ‘maatjesproject’ doen.

Kernhuis Studiecentrum is geopend op maandag, woensdag en donderdag. Als je stagedagen afwijken kunnen we kijken of er mogelijkheden zijn om gedeeltelijk stage te lopen bij Wijkcentrum het Kernhuis op de dagen dat Kernhuis Studiecentrum gesloten is. Het is belangrijk om ook in de avonduren beschikbaar te zijn op de dagen dat het studiecentrum geopend is.

Ben je enthousiast om stage te komen lopen of het maatjesproject bij ons te doen, neem dan contact op via onderstaand formulier. Voeg je CV in de bijlage en schrijf een korte motivatie. Dan nemen we contact met je op voor een kennismakingsgesprek en onderzoeken we samen de mogelijkheden.