Het Kernhuis

Kidsclub

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd hebben wij in 2020 de Kernhuis Kidsclub opgericht. De Kernhuis Kidsclub organiseert diverse leuke, sportieve, maar ook leerzame activiteiten in vakanties, maar ook wekelijks op vaste dagen.

Kernhuis Kidsclub

Voor kinderen in de basisschoolleeftijd uit de wijk, wordt er iedere schoolvakantie in Het Kernhuis een activiteit georganiseerd. Zo zijn er in de zomer de Kernhuisspelen en hebben wij in de herfstvakantie een Halloween knutselmiddag. Iedere vakantie staat een ander thema centraal en worden er diverse leuke, leerzame of sportieve activiteiten georganiseerd.

Wil je niets missen? Meld je dan nu aan voor onze mailinglijst. Dan blijf je op de hoogte van alle kinderactiviteiten die plaatsvinden in het Kernhuis.

Kooklessen

Op woensdag 13 april wordt er door onze vrijwilligers kookles gegeven aan kinderen van groep 5 t/m 8. Deze keer maken we börek! Nadat er samen is gekookt mogen de kinderen ook samen hun eigen creatie opeten.

Wil je als ouder/verzorger opa of oma een keer meehelpen? Stuur ons dan een e-mail naar info@hetkernhuis.nl of bel ons op 0318-633016.

Er wordt gewerkt met Halal producten.

Je kunt je kind per keer aanmelden. Bij tien inschrijvingen is de groep vol!
De inschrijving is pas definitief nadat je een bevestiging van ons hebt ontvangen.

Kosten: € 1,50 per kind.
Tijd: 15.00 -16.15

3 maart: spelletjesmiddag voor kinderen!