Het Kernhuis

Centrum van ontmoeting, ontplooiing en verbinding

Ruimte huren

Hier vindt u het complete overzicht van alle ruimtes.

 


 

Huur flexwerkplek per dagdeel! Geen behoefte aan een vast kantoor, maar af en toe wel een professionele werkplek nodig? Dan zijn onze flexplekken precies wat u zoekt: volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken: bemande receptie, gratis WIFI, sanitair en keuken en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Coachingsruimte huren? Ben je coach en heb je behoefte aan een inspirerende en rustige omgeving om te werken of te coachen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik hier om de brochure met meer informatie te downloaden.

Vergaderruimte huren? Het Kernhuis beschikt over diverse professionele vergaderruimtes, van 2 tot 20 personen. Desgewenst verzorgt inclusief ontvangst en met een complete catering. 

Categorie A, B en C.

Het wijkcentrum hanteert de volgende voorwaarde omtrent het huren van de ruimte. 

  • Categorie A : Alle nieuwe wijkinitiatieven en hen die geen subsidie ontvangen (waarbij de activiteiten dus gericht zijn op het welzijn van de wijk) en geen bijdrage vragen voor deelname zijn gratis.
  • Categorie B : Alle stichtingen en verenigingen.
  • Categorie C : Alle commerciële activiteiten.


Per dagdeel : U kunt kiezen uit drie verschillende opties. Uiteraard is het mogelijk om langer dan een dagdeel de ruimte(s) te huren.

09:00 - 12:30

13:00 - 17:30

18:30 - 22:30


Heeft u toch vragen? De beheerders staan u graag te woord!