Het Kernhuis

Centrum van ontmoeting, ontplooiing en verbinding

Ruimte huren

Hier vindt u het complete overzicht van alle ruimtes.

 
Huur een flexwerkplek per uur! Geen behoefte aan een vast kantoor, maar af en toe wel een professionele werkplek nodig? Dan zijn onze flexplekken precies wat u zoekt: volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken: bemande receptie, gratis WIFI, sanitair en keuken en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Coaching ruimte huren? Ben je coach en heb je behoefte aan een inspirerende en rustige omgeving om te werken of te coachen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vergaderruimte huren? Het Kernhuis beschikt over diverse professionele vergaderruimtes, van 2 tot 20 personen. Onze ruimtes zijn ook geschikt voor het geven van cursussen. 

Sommige van onze ruimtes zijn ook zeer geschikt voor het geven van bijvoorbeeld danslessen of diverse soorten gymnastiek activiteiten.

Voor de inwendige mens kunnen wij ook zorgen. Wij verzorgen graag voor u koffie en thee, al dan niet met een versnapering en ook voor een uitgebreide lunch kunt u bij ons terecht.

Categorie A, B en C

Het wijkcentrum hanteert de volgende voorwaarden omtrent het huren van de ruimte. 

  • Categorie A : Alle nieuwe wijkinitiatieven en voor hen die geen subsidie ontvangen, geen bijdrage vragen aan deelnemers en niet spiritueel of religieus getint zijn. De activiteiten dienen gericht zijn op het welzijn van de wijk. Deze categorie is gratis als men aan de voorwaarden voldoet.
  • Categorie B : Alle stichtingen en verenigingen uit de gemeente Ede.
  • Categorie C : Alle commerciële activiteiten.

Het huren van een ruimte is mogelijk per uur.

Voor meer informatie over tarieven en beschikbaarheid kunt u een e-mail sturen naar info@hetkernhuis.nl.

Vermeld in uw e-mail de datum/data waarop u een ruimte nodig heeft, het soort activiteit en voor hoeveel personen de ruimte geschikt moet zijn.