Het Kernhuis

Centrum van ontmoeting, ontplooiing en verbinding

Welkom op onze website!

In navolging van de aankondiging door premier Rutte dat de maatregelen omtrent Corona versoepeld zijn, zijn wij als wijkcentrum sinds dinsdag 2 juni weer geopend voor bezoekers. 

We merken dat onze (vaste) bezoekers ons weer weten te vinden.  Hier zijn wij erg blij mee!
De creatieve groepen zoals het keramiek en de naailessen zijn weer volop gestart en we zijn bezig met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.

Als u zelf ideeën heeft voor ons wijkcentrum en/of u wilt zich aanmelden als vrijwilliger dan kunt u contact met ons opnemen door ons een e-mail te sturen naar info@hetkernhuis.nl of bellen naar 0318-633016. 

Er zijn door het RIVM een aantal richtlijnen opgesteld waar wij ons als wijkcentrum aan moeten houden. Daarom is er door ons een protocol gemaakt en zijn er maatregelen getroffen.
Wij vragen u met de volgende zaken rekening te houden als u ons wilt bezoeken:

·      U dient 1,5 meter afstand van elkaar te houden.
·      Heeft u koorts of verkoudheidsklachten dan blijft u thuis.
·      U groet elkaar zonder elkaar aan te raken.
·      Niezen of hoesten doet u in uw elleboog. 


Het Kernhuis is een laagdrempelige openbare voorziening, waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, zich kunnen ontplooien en waar zij terecht kunnen voor uiteenlopende activiteiten. Het Kernhuis heeft een open, gastvrije en klantvriendelijke sfeer. Daarmee wil Het Kernhuis bijdragen aan de sociale samenhang tussen verschillende bevolkingsgroepen en een plek zijn voor alle inwoners van Kernhem en Veldhuizen A. Wij streven er naar om voor alle doelgroepen in de wijk een bruisend centrum te zijn! Wij werken vraaggericht en werken samen met alle partijen die zijn gevestigd in het wijkcentrum.